Video Pop-up
Çağrı Merkezi: 444 0 626

küpe - Blog

Büyük Küpe Modelleri
Büyük Küpe Modelleri
Uzun yüzlere uygun küpe tasarımlarından, büyük kulak memeleri olanların nasıl küpe tercih etmeleri gerektiğine kadar detayları keşfedin. Farklı küpe çeşitleri hakkında bilgi edinin ve stilinize uygun en iyi küpe seçeneklerini öğrenin.
22 Ayar Halka Küpe
22 Ayar Halka Küpe
Özboyacı Altın, 22 ayar halka küpelerde kaliteyi ve zarif tasarımı bir arada sunar. Koleksiyondaki küpeler, özenle işlenmiş altın ve şık detaylarla tasarlanmıştır.
Baget Küpe Altın
Baget Küpe Altın
Özboyacı Altın, baget küpe koleksiyonunda, altının şıklığını ve baget kesimin zarif detaylarını bir araya getiriyor. Baget kesim, taşın uzunlamasına kesilmesiyle elde edilen özel bir şekildir.
Çeyrek Altın Küpe Fiyatları
Çeyrek Altın Küpe Fiyatları
Çeyrek altın, uzun yıllardır Türk kültüründe hem bir yatırım aracı hem de özel günlerin vazgeçilmez hediyesi olarak bilinir. Özellikle düğünlerde ve özel günlerde tercih edilen çeyrek altın, şimdi de küpe formunda zarif bir aksesuar olarak karşımıza çıkıyor.
Top Altın Küpe
Top Altın Küpe
Altın küpeler, yıllardır zarafeti ve şıklığı temsil eden mücevherler arasında yer alır. Özboyacı Altın, bu alanda en güzel seçenekleri sunarak, her zevke hitap eden top altın küpe modelleri ile dikkat çekiyor.
14 Ayar Bebek Küpesi
14 Ayar Bebek Küpesi
Özboyacı Altın, bebekler için özel olarak tasarlanan 14 ayar altın küpelerini tanıttı. Bu yeni koleksiyon, bebeklerin zarif ve güvenli bir şekilde kullanabileceği şık seçenekler sunuyor.